Velbon EX-640

SKU TTVELEX640 | EAN 4907990301284

Le trépied classique en aluminium Velbon EX-640 a une tête de trépied fixe avec deux positions. La tête du trépied est libérée d'un simple mouvement de la poignée afin qu'elle puisse tourner et s'incliner. La tête est équipée d'une plaque de fixation rapide standard QB-46 DIN avec caoutchouc antidérapant et d'un écrou de trépied fixe pour le montage d'une caméra photo ou vidéo. Afin de toujours pouvoir viser correctement une caméra vidéo, il y a aussi une broche vidéo.
Photogalerie : Sur commandeSur commande
M'avertir d'une baisse de prix
M'avertir dès que ce produit est disponible

Votre prix: 70,00 €

Velbon

Livraison gratuite. En savoir plus...

Service client : 0032 67 33 12 66.

Pas satisfait? Retour sous 14 jours

Paiements sécurisés

Description produit

Details

Velbon EX-640 Het klassieke aluminium Velbon EX-640 statief heeft een vaste statiefkop met twee standen. Met een simpele beweging aan het handvat wordt de statiefkop losgezet zodat hij kan draaien en kantelen. De kop is voorzien van een standaard QB-46

Details

Velbon EX-640

Het klassieke aluminium Velbon EX-640 statief heeft een vaste statiefkop met twee standen. Met een simpele beweging aan het handvat wordt de statiefkop losgezet zodat hij kan draaien en kantelen. De kop is voorzien van een standaard QB-46 DIN-snelkoppelingsplaatje met anti-slip rubber en een vaste statiefmoer voor de bevestiging van een foto- of videocamera. Om een videocamera altijd correct te kunnen richten is er ook een videopin aanwezig.

Aantrekkelijk reeks instapstatieven

De aluminium Velbon EX-serie statieven is bedoeld als een reeks aantrekkelijk geprijsde instapmodellen voor zowel beginnende fotografen als gevorderden. Het Velbon EX-640 statief is het topmodel van de EX-serie. De middenzuil is met een draaihendel in hoogte verstelbaar. De maximale werkhoogte van dit degelijke statief is een zeer bruikbare 1,70 meter. De werkhoogte zonder uitgeschoven middenzuil is 1,43 meter en de ingeklapte lengte van de EX-640 is slechts 53,5 cm. De frictie van de middenzuil is in te stellen door te draaien aan de behuizing.

Uitschuifbare middenzuil met ondersteuning

De Velbon EX-640 heeft robuuste rechthoekige statiefpoten met een doorsnede van 26 mm voor een hoge stabiliteit. Ze bestaan uit vier soepel uitschuifbare secties en zijn uitgerust met rubberen voetjes voor een goede en stabiele grip. Uiteraard zijn de poten in iedere gewenste hoogte te vergrendelen met de degelijke kunststof clipsluitingen. De uitschuifbare middenzuil wordt ondersteund door drie armen die ervoor zorgen dat horizontale bewegingen tot een minimum worden gereduceerd. Om de middenzuil goed vast te kunnen zetten is het statief voorzien van een degelijke stelschroef.

Relatief laag gewicht

De Velbon EX-640 heeft ondanks zijn behoorlijke werkhoogte een relatief laag gewicht van 1.670 gram waardoor je het statief altijd gemakkelijk mee kunt nemen. Je kunt deze allrounder belasten tot maar liefst 5 kilo, wat betekent dat je praktisch iedere camera/objectiefcombinatie kunt gebruiken op de Velbon EX-640. Het statief wordt geleverd met een handige opbergtas. De kleur van de EX-640 is zwart.

Information Complémentaire

Information Complémentaire

Etat de stock En réassort
Hauteur maximum ouvert 1700
Hauteur minimum fermé 535
Poids maximum supporté Non
Type de pied Non
Fabricant Velbon
Monture T
Matériau Non
Type de rotule Non
Dimension (hauteur) fermé Non
Couleur None
Garantie Oui
Hauteur maximum colonne centrale rentrée Non
Type de pied Non
Housse de transport Non
Colonne à bascule Non

Avis clients

Vous Devez Etre Connecte
Pour Soumettre Un Aviss

Donnez votre avis

 

Vous notez le produit : Velbon EX-640

Quelle note donneriez-vous à ce produit? *

  1 étoile 2 étoiles 3 étoiles 4 étoiles 5 étoiles
Quality

Tags produits

Tags produits

Utilisez des espaces pour séparer vos tags. Utilisez une apostrophe pour les phrases (')